Wij verbinden en ondersteunen filmtalenten en artiesten

Wij begeleiden jonge filmmakers

Run ’n Gun biedt jonge filmmakers een geweldig leertraject. Binnen dit traject krijgen onze Run ’n Gunners directe begeleiding van betrokken professionals die weten wat het is om in hun schoenen te staan; en krijgen ze de kans om waardevolle praktijkervaring op te doen met serieuze opdrachten – van planning tot editing.

Wij ondersteunen opkomende artiesten

Muzikanten kunnen bij ons terecht voor een traject dat hen direct helpt met alle randzaken die nodig zijn voor een succesvolle carrière in de muziek. Door onze filmmakers in te zetten kunnen wij hen met een relatief laag budget een hoogwaardige videoclip bieden.

"Wij willen de volgende generatie inspireren"

Er loopt gigantisch veel creatief talent rond in Nederland. In elk dorpje en in elke stad zit wel een jonge filmmaker verstopt die wacht op zijn of haar kans om te shinen. Deze jongeren komen echter vaak allerlei struikelblokken tegen tijdens hun ontwikkeling als creatieveling: afleidingen, weinig financiële mogelijkheden, een instabiele thuissituatie, te weinig zelfvertrouwen, enzovoorts.

CUZZO Films vindt het zonde dat dit talent niet wordt benut! Voor de talenten zelf, maar ook voor de creatieve sector en misschien wel de hele samenleving. Wij willen jongeren die een passie hebben voor film maken een platform te geven waar ze, weg van alle hordes en afleidingen, in de praktijk kunnen werken aan hun ontwikkeling. Wij zijn het levende bewijs van dat je van je hobby je vak kunt maken, en delen die ervaring met liefde.

Ontmoet de Run 'n Gunners

Wij zijn het levende bewijs van dat je van je hobby je vak kunt maken, en delen die ervaring met liefde.

Onze samenwerking begint hier